Atsiliepimai apie seminarą „Sunkūs pokalbiai ir problemų sprendimas”

„Seminaro metu pateikta informacija itin įsimintina. Ją galima pritaikyti tiek darbinėje tiek asmeninėje aplinkoje. Akcentuoti  bendravimo aspektai, į kuriuos atkreipus dėmesį pokalbis įgautų norimą prasmę ir rezultatą. Smagu, kad išklausytą teoriją mėginome pritaikyti sukurtose situacijose....Dėkoju už išties įdomiai ir prasmingai praleistą laiką."

,,Teko girdėti ir domėtis šiais dalykais...Tačiau man buvo visai nauja- struktūra, aiškus planas ir konkretūs žingsniai bei kontraktavimas. Patiko efektyvumas visose konkrečiose situacijose ir ypač- galimybė pasibandyti praktiškai, pamatyti pavyzdžių. Ačiū Jums"

Seminaras labai patiko. Gavau daug teorinių ir praktinių žinių. Pamačiau savo klaidas elgesyje su kitais, savo sustabarėjusiais nuostatas. Sužinojau, kad konfliktas ne tik nėra blogai, bet ir kai kuriose situacijose būtinas, kad sunkus pokalbis gali būti labai produktyvus ir auginantis asmenybę. Viską išbandysiu gyvenime. Davėte puikų įrankį"

,Labiausiai rezonavo, kad reikia siekti konkretumo visur ir visada. Seminaras tikrai naudingas, Jei daugiau žmonių pradėtų kreipti dėmesį į konkretumą, visiems taptų lengviau gyventi..."

Seminare man buvo nauja- pasiruošimo pokalbiui ir kvietimo į pokalbį metodika, Naudinga - praktinės užduotys"

Seminaras ,, Sunkūs pokalbiai ir problemų sprendimas" buvo man naudingas, dėl kelių dalykų - susipažinau su: pokalbio inicijavimu, pokalbio struktūra ir tuo kaip reikia elgtis pokalbio metu. Ypač svarbu buvo išgirsti, kad taip gali vykti  ir darbiniai ir asmeniniai pokalbiai, ir  kad jiems reikia atsakingai ruoštis. Ačiū už naudingą informaciją, pavyzdžius ir pasiūlymus situacijoms spręsti."







Prenumeruokite naujienlaiškį