Dešimt įsakymų moteriai, bet kai kurie tiks ir vyrams

1.Neteisk kitų pagal tai ko neturi pats. Jei vienintelė tavo transporto priemonė yra sportbačiai, nesuk galvos dėl to, kurio modelio ar gamintojo automobiliu važinėja artimas. Jei neturi baseino, neaptarinėk kaimyno baseino seklumos.

2. Tinkamai naudok savo vaizduotę. 

Pastebėjimas: Jei nuolat  pasiduodame baimei, nerimaujame  - reiškia neįsigijome išmintingumo ir kantrybės dorybių. Nenustebkime ir nesupykime jai tai išgirsime ir iš kitų.

3. Pasakyk viską ką kiti nutyli. Aplinkui per daug perdėto jautrumo ir politinio korektiškumo.Prisiimk atsakomybę.

Pastebėjimas: kitus žmones reikia priimti ir pripažinti, bet kai ką reikia ir taisyti pasakant tai į akis. Nemanyk, kad kitas yra toks silpnas ir nesugebės išklausyti tavo nuomonės. Taip pat nemanyk, kad tie, kurie pasako savo nuomonę apie tave  tavęs nekenčia. Sugebėk sugerti tiesą ir pasimokyti. Tik taip gali augti.

4. Nesidėk nevedusio vyro žmona. Tavo vaikinas nėra Tavo vyras.

Pastebėjimas: suteikti vaikinui santuokoje gaunamas privilegijas tas pat kas praktikantui mokėti vadovo atlyginimą. Mokate visą kainą už dalines paslaugas.

5. Naudok humorą. Be gero humoro nėra žmogiško gyvenimo. Mylėk artimo trūkumus - švelniai ir su meile, po truputį padėk jam keistis. Džiaukis rezultatu.

6. Keisk save, tobulėk. Veiksmai, kuriuos atlieki padaro tave tuo ką darai. 

Pastebėjimas: valios pastangos yra svarbios, todėl Dievas keičia mus per valią.

7. Netenkink savo smalsumo apkalbomis, noru žinoti ateitį, datas.

Pastebėjimas: toks smalsumo tenkinimas sutelkia dėmesį į smulkmenas, atitolina nuo Išminties (Dievo), atneša sumaištį.

8.Šypsokis dėl meilės.

Pastebėjimas: Šypsotis dėl meilės - tai ne veidmainystė. Tai nuoširdus siekimas, kad kitas žmogus jaustusi geriau.

Prisimink 6 -ąjį įsakymą. Būk geros nuotaikos, šypsokis - tapsi džiugiu ir laimingu žmogumi.

9.Nevenk skausmo - tai tikras ir pilnas gyvenimas, suteikiantis išminties.

10.Neleisk ,,tikrovei" atimti iš tavęs Dievo tikėjimo ir palikti tik tikėjimą žmogumi. Neatiduok viso savo džiaugsmo vyrui į rankas, nes jam išėjus, kartu išeis ir džiaugsmas. Pasaulis nesuteikė tau tavo džiaugsmo ir negali jo atimti. Tau vertę suteikė ne žmonės, ją gavai čia atkeliaudama. Gimei nuostabi, tačiau pasaulis mėgins įtikinti tave priešingai. Tu - Karalių Karaliaus dukra - pirmiausia gimei jo mintyse, tavo vertė siekia aukščiau debesų. Tu - jo meilės vaisius. 

 











Prenumeruokite naujienlaiškį